Wednesday 24 July 2013

finnes det ingen gratis vpn da?

finnes det ingen gratis vpn da?


finnes det ingen gratis vpn da?
finnes det ingen gratis vpn da? det er jo ikke noe problem om du skal ha amrikansk




Det finnes enkle mter f tak i amerikansk innhold med din norske Netflixkonto p datamaskinen, og det er ikke s vanskelig f til p ios og android heller.
Mange bruker allerede nettlesertillegget Media Hint for skaffe seg et strre utvalg av filmer og serier hos Netflix p datamaskinen. Ved hjelp av VPN er dette mulig ogs til ios og android.
Virtual private network(VPN), er betegnelsen p en datateknikk som anvendes for skape punkt-til-punkt-forbindelser, skalte tunneler, gjennom et annet datanett (som f.eks.internett). Kilde: Wikipedia
Ok, s NetFlix og HBO har det siste ret etablert seg i norden og ftt mange abonnenter p kort tid. Men innholdkatalogen i Norge er langt i fra s stor som den som tilbys p andre siden av Atlanterhavet. Abonnentene i USA har ett overveldende utvalg i forhold til det som tilbys de norske brukerene av tjenesten.
Appen lager en VPN-tunnell (Virtuel Private Network) til flere tilgjengelige land og oppretter en lokal IP-adresse for deg i det landet du mtte velge. Dermed kan du alts titte gjennom alle seriene og filmene du mtte nske tilgjengelig i USA!!! OG best av alt, den er utrolig enkel bruke. Du bare pner appen, velger USA og Connect Deretter trykker du p home knappen p telefonen og pner HBO eller NetFlix Appen. VOILA!!

VpnTraffic Unng begrensninger p internettbruk,bruk Skype,VOIP,TV-kanaler og streaming-tjenester som Hulu,Netflix og BBC iPlayer. Unng lokasjonsbaserte begrensninger. VPN-servere fra 40+ land verden rundt. Sttter pptp og l2tp/ipsec.

What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

• Only$1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.