Sunday 2 March 2014

Hogyan lehet Korea IP címem?

Hogyan lehet Korea IP címem?


Hogyan lehet Korea IP címem?

London az egyik legnpszerűbb turista clpont a vilgon s a legtbb ember szinte azonnal beleszeret Angliba s az egsz Egyeslt Kirlysgba. De mit kell tennie, ha n ppen az Egyeslt Kirlysgon kvl tartzkodik s szksge van egy Korea IP cmet ignylő internetes tartalomra?
Korea IP cmRengeteg szolgltat van, amelyekKorea IP cmet ignyelnek a ltogatktl. Ilyen pldul az ITV az ITVPlayer-rel. Ez egy nagyon npszerű TV csatorna, amely remek műsorokat kszt, pldul a Britians Got Talent-et, vagyis tehetsgkutatt s mg sorolhatnnk. Az ads online is elrhető, de szksg van hozz egy Korea IP cmre. Ez csak egy weboldal a sok kzl, s most beszljnk a megoldsrl.
Hogyan lehetKorea IP cmem?
Ha n olyan szerencss, hogy ismer valakit az Egyeslt Kirlysgbl, akinek van szmtgpe s egsz nap online mdban van, akkor esetleg meg tudja krni, hogy VPN segtsgvel csatlakozzon az ő szmtgphez. De a legtbb embernek ez egy nehz s kompliklt megolds. A legegyszerűbb md, ha előfizet az egyik VPN szolgltatnl, amelynek van szervere az Egyeslt Kirlysgban, amelyre aztn egyszerűen kapcsoldhat.
A VPN egy virtulis csatorna, amely kt szmtgp kztt van, az n sajt s egy msik szmtgp kztt (ebben az esetben az Egyeslt Kirlysgban). Ha egyszer kapcsoldott a szerverhez, ltrejn az sszekttets a kt szmtgp kztt s a kvlllk szmra gy fog tűnni, mintha n eredetileg is arrl a szerverről csatlakozott a vilghlhoz, amelyhez kapcsoldott az Egyeslt Kirlysgban. Teht ez azt jelenti, hogy n egyKorea IP cmmel bngszhet a vilghln.












Szksge van r, hogy elrhetőv tegye az sszes weboldalt, belertve a Facebookot, Twittert, s mg sok mst?

Megszeretn vltoztatni az IP cmt?

Szeretn hasznlni a BBC iPlayert brhonnan a vilgon?

Szeretn hasznlni a Netflixet az Egyeslt llamokon kvl?

A VpnTraffic Androidos funkcii:

-1 gombnyomssal csatlakozhat a vpn szervernkhz, ingyenes telepts.

-Elmenthető felhasznlnv s jelsz, csak a szerver helyt kell kivllasztani a csatlakozshoz.

-Nincs svszlessg korltozs.

-Titkostja az internetes forgalmat.

-Feloldja az llami s vllalati korltozsokat, kikerli a helyszn-alap korltozsokat.

-Korltlan vlts a VPN szerverek kztt. (35 + orszgban szerte a vilgon)

-Tmogatja a pptp-t s a l2tp/ipsec-et.

-Műkdik a wifi-vel, 3G-vel, GSM-mel, s az sszes mobil adathordozval.

VPN szerverek brhol a vilgon:

- Eurpa: egyeslt Kirlysg, Franciaorszg, Nmetorszg, Svdorszg, Oroszorszg, Spanyolorszg, Svjc, Olaszorszg, Hollandia, Norvgia, Dnia, Belgium, Csehorszg, Lengyelorszg, Romnia

- Amerika: Ameriaki Egyeslt llamok, Kanada, Mexik, Kolumbia, Argentna, Brazlia

- zsia: Kna,India,Japn,Egyeslt Arab Emirtus, Malaysia, Singapr, Korea, Trkorszg, Indonzia, Thaifld, Flp-szigetek, Hong Kong, Vietnm, Izrael, Szaud-Arbia, Kuwait

- Egyb: Ausztrlia

Amit ajnlunk

Szabadsg

Szmtgpt hozzrendeljk j IP cmre a kvetkező orszgokbl: USA,Egyeslt Kirlysg, Kanada, Nmetorszg, Hollandia, rorszg,Szingapr, Romnia, Svjc, Malajzia, Oroszorszg s Svdorszg. rjajra a tűzfal szablyokat, vegye t az irnytst a hlzat felett.

Biztonsg

Kap egy BIZTONSGOS s TITKOSTOTT kapcsolatot a szmtgp s a Internet kztt. Előzze meg a helyi Internet szolgltat kmkedst s Internet forgalmnak korltozst.

Adatvdelem

A VPN szolgltats egy egyszerű s nagyon hatkony mdja, hogy szemlyes adataink biztonsgban maradjanak az Internet hasznlatnl.A VPN egy rteg biztonsgot s anonimitst biztost.

Kompatibilits

Kompatibilis a Skype s egyb VOIP szoftverrel. Kompatibilis a Windows, Linux, Mac, iPod, iPhone, iPad, Android, Windows Mobile opercis rendszerekkel.














Vpn Traffic - blokkolt weboldalak feloldsa,Skype elrs,VOIP,TV csatornk s videomegosztk mint Hulu,Netflix,BBC iPlayer hasznlata. Orszg alap blokkolsok feloldsa! 40+ VPN szerver vilgszerte. pptp s l2tp/ipsec tmogats.


































































What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

• Only$1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.